Dierenvoer kopen online

Pepper scharrelgraan of gemengd graan 20 kg

Pepper scharrelgraan of gemengd graan 20 kg
15.95
InStock
Scharrelgraan
 

Meel heeft als voordeel boven korrels dat er nog echte structuur in het voer zit en de spiermaag van de kip zelf aan het werk moet om het voer te verteren. Een nadeel van meel kan zijn dat de dieren makkelijk voer verspillen en kunnen selecteren, dit kan met een goede voederbak worden voorkomen of beperkt. Legmeel is een volledige voeding voor volwassen kippen. Legmeel is samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit. het kent een mooie grove structuur die zowel door grote rassen als krielkippen tot de laatste kruimel wordt opgenomen. De structuur van dit Legmeel stimuleert de kippen om vaker in een etmaal kleine beetjes voer op te nemen. Dit komt het welzijn van de dieren en de rust onderling ten goede. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur. Voeradvies: 

U kunt starten met het voeren van Legmeel zodra de hennen beginnen met leggen. Ook in periodes waarin volwassen hennen niet leggen kan worden doorgevoerd. Stel het voer onbeperkt beschikbaar aan de kippen, maar laat eenmaal per dag wel de bak leegeten zodat de kippen alles binnenkrijgen en om verspilling tegen te gaan. 

 

Tags: legmeel, kippenmeel, rood, kippenvoer, kippemeel, ochtendvoer, ochtendvoermeel, poeljenmeel. Legkippenvoer, legkippenmeel

 


Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Kippen grit 5 kg€ 4.99